Omgeving

We wonen op een perceel van 2400 m2. De B&B ligt mooi in het groen. Het ligt aan de rand van Warnsveld.

Warnsveld is een klein dorpje met nog een kleine oude kern. Het ligt aan de Berkel, waar je o.a. kan kanoën. De Berkel mondt uit in de IJssel waar Zutphen aan ligt. Zutphen is van oudsher een Hanzestad. Zutphen staat vooral bekend om zijn vele torens en pittoreske steegjes en straatjes. Zo zijn bv opvallende reclameborden geweerd uit de binnenstad om zoveel mogelijk het oude stadsbeeld te behouden. In Zutphen zijn tal van mogelijkheden op het gebied van restaurants, terrasjes, winkels, musea, etc.

Als je de IJssel volgt naar het Zuiden kom je in het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Hier kun je met een pontje de IJssel over! Ook de moeite waard is het kunstgemaal bij Bronkhorst, waar ook een drankje met iets lekkers genuttigd kan worden.

Anderzijds ligt Warnsveld nog nèt in de Achterhoek; de Achterhoek die bekend staat om zijn coulisselandschap. Rijk aan vele wandel en fietsroutes die goed te starten zijn vanaf de B&B. Vorden, wat bekend staat als kastelendorp, ligt om de hoek. Ook is Lochem, een aantrekkelijk wandel en fietsgebied.

En uiteraard vergeten we museum MORE in Gorssel en Ruurlo niet.

Dit is even een greep uit de diverse mogelijkheden die er in de directe omgeving mogelijk zijn. In de B&B liggen ook allerlei folders, fiets en wandelroutes. En ik kan je natuurlijk ook helpen een keuze te maken!